MIDDEN IN HET LEVEN, DIRECT AAN DE AMSTEL

Briljant ligt niet alleen aan de Amstel, waardoor een groot aantal woningen een prachtig uitzicht heeft op het water, maar ook in De Pijp met al zijn gezelligheid, leuke restaurantjes en levendige markt. In de nabijheid bevindt zich de bekende Wibautstraat met aantrekkelijke winkels en horeca. Ook uitstekende restaurants zoals Rijssel en Wilde Zwijnen liggen in de buurt. Het centrum van Amsterdam met zijn theaters, winkels en bioscopen is praktisch om de hoek. In Briljant woont u te midden van levendig en authentiek Amsterdam met het comfort, de luxe en de ruimte van een nieuwe woning.

Verwachte oplevering

De bouw start naar verwachting in het tweede kwartaal van 2020. De planning is dan dat het project in het laatste kwartaal van 2021 wordt opgeleverd.

ARC
Amstelhotel
Pekelhaaring
Carre
Ysbreker
CenT
Park
ARC
Carre
CenT

DE IDEALE LIGGING

De locatie is in één woord perfect. Aan de ene kant de Amstel, de tot de verbeelding sprekende rivier met een uitzicht dat geen dag hetzelfde is. Aan de andere kant de dynamiek van De Pijp, een van de meest levendige en gewilde buurten van Amsterdam. Met eigentijdse winkels, sfeervolle restaurants, talloze koffietentjes en het rustgevende Sarphatipark, maar ook dichtbij theater Carré.

Het Asscherkwartier

Briljant aan de Amstel is onderdeel van het Asscherkwartier. Een nieuwe buurt waar verleden en toekomst samenkomen. Een nieuwe hotspot met schitterende historische gebouwen en veel creatieve bedrijvigheid, dankzij het nieuwe theater, de bibliotheek en het internationale 5-sterrenhotel Pestana Amsterdam Riverside. En unieke locatie waar rust, ruimte en dynamiek met elkaar in evenwicht zijn. Een plek waar kunstenaars, studenten en levensgenieters elkaar ontmoeten en met alle ruimte die je nodig hebt om prettig te leven.

Goede bereikbaarheid

De bereikbaarheid is goed. De trein (Amstelstation), tram, bus en Noord/Zuidlijn zijn alle op loop- of fietsafstand te vinden. De uitvalswegen naar A2 en A10 zijn zeer goed aan te rijden via het Prins Bernardplein. Dankzij een eigen parkeerplaats in de ondergrondse garage dichtbij Briljant is parkeren nooit een probleem. Er zijn ook enkele parkeerplaatsen te koop voor motoren of scooters.

Briljant aan de Amstel

Briljant aan de Amstel heeft een bijzondere opzet. Aan de Amstelzijde telt het gebouw vijf lagen en aan de kant van de Rustenburgerstraat heeft het zes woonlagen. Deze woonlagen komen samen in een slim opgezet trappenhuis met veel privacy: het biedt op elke verdieping toegang aan maximaal twee appartementen. Deze unieke opzet zorgt voor verschillende plafondhoogtes. De hoogtes verschillen per type woning. In sommige gevallen verschillen zelfs de hoogtes binnen een woning van circa 2,60 tot wel 3,50 meter. Alle woningen zijn comfortabel, ruim en licht en beschikken over een ruime berging in het souterrain én een parkeerplek in de parkeergarage onder het Dora Tamanaplein. Briljant aan de Amstel biedt zes verschillende woningtypes, ieder met unieke kenmerken.

Woonselector

Hier onder kunt u de woningen bekijken via de woonselector. Als u op een woning klikt krijgt u onder de selector het woningtype te zien waar deze woning ondervalt zo kunt u informatie opdoen over de desbetreffende woning. Met de filters hieronder kunt u een selectie maken uit de woningen die beschikbaar zijn. U ziet waar deze liggen in het gebouw. De von-prijzen zijn op basis van jaarlijkse erfpachtcanon betaling en exclusief parkeerplaats(en). In de lijst hieronder leest u meer over de woningen van uw selectie.

Aanmelden als reservekandidaat

U kunt zich nog aanmelden als reservekandidaat.

Stap 1:
Meld u aan via onderstaand formulier. Als u zichzelf al heeft aangemeld, dan kunt u direct inloggen met de bekende gegevens en ga vervolgens verder bij stap 3.

Stap 2:
Als u zich voor het eerst aanmeld op de website krijgt u een verificatie-mail.
Klik op de link in deze mail om uw account te activeren.

Stap 3:
Log hier in op uw persoonlijke account en klik op Digitaal Inschrijfformulier.

Stap 4:
Vul alle gegevens in en onderteken het inschrijfformulier digitaal om de inschrijving te voltooien.


Let op: Pas na ondertekening wordt uw aanmelding als zodaning geregistreerd.

Contact

Broersma Nieuwbouw
Koningslaan 14
1075 AC Amsterdam
T: 020 305 97 88
E: nieuwbouw@broersma.nl
I: www.broersma.nl

Bijleveld makelaardij B.V.
Sarphatipark 44
1073 CZ Amsterdam
T: 020-5287862
E: info@bijleveldmakelaardij.nl
I: www.bijleveldmakelaardij.nl

Inloggen


Account aanmaken

Heeft u nog geen account, dan kunt u zich registreren als belangstellende.

Account aanmaken